Ékszerek és ruhák harmóniája

Becker Beatrice

Kávé melletti rövid beszélgetés Becker Beatrice divattervezővel , kedves régi partnerünkkel báli ruhákról és az ékszerek harmóniájáról.

Régóta dolgozunk együtt,hasonló a stílusunk. Ilyenkor , az év elején ez neked a pihenési szezon , vagy ilyenkor is megy a tervezés , a munka ?

Minden szezonban kétszer csinálok egy alapkollekciót , tavasz-nyár , ősz-tél , a kis koktél ruháktól egészen a nagy alkalmiig.Általában manöken méretre 36-38-as méretre készítem el a ruháimat , de ha valaki megrendeli akkor elkészítem a saját méretében is.

Bátran használjuk a színeket

Milyen stílusjegyek jellemzőek a ruháidra , stílusodra?Honnan veszed a tervezéshez az ihletet?

Nagyon szeretem a csipkét , a különleges anyagokat.A francia és az olasz divat közel áll hozzám.Minden esetben a nő van első helyen nálam , célom hogy kihozzam a dívát mindenkiből.Ezenfelül szeretek egy kis pluszt is belevinni egy ruháimba.Általában előre tervezek , gondolkodok ami sajnos elég későn ér ide Magyarországra.7 éve kezdtem el tervezni az úgynevezett “nude” ruhákat ami bőrhatású , mintha a bőrre lenne rátetoválva a csipke.Ezek nagyon igényesen kézzel , sok applikációval készülnek.Most kezdett a köztudatba lecsöpögni.

Beatrice ruháiban mindig található egy kis plusz

 

 

A báli szezon ideje van.Milyen tanácsokat tudsz adni , mire érdemes figyelni az ékszer és a ruha kombinálásánál ?Mire érdemes odafigyelni ha bálba vagyunk hivatalosak ? 

Mindenki az egyéniségéhez illően öltözködjön.Ha nem tudja mi áll jól neki , kérjen bátran tanácsokat egy stylist-tól , divattervezőtől , mert az lehet , hogy bizonyos színek nem állnak jól vagy formák valakinek , de az a legjobb ha megtalálja a saját stílusát, színeit és nem skatulyákhoz ragaszkodik.Az ékszerek ,  kiegészítők nagyon fontos , hogy harmóniában legyenek a ruhával.Vannak olyan ruhák amik több ékszert kívánnak meg , van ahol a kevesebbel többet érünk el mint a túlzással.

 

A Dress Code-hoz igazodni kell?

Igen , nagyon fontos!Inkább legyünk egy fokkal feljebb öltözködve mint alul öltözöttek , azzal nem okozunk problémát.

Van olyan szín amit nem érdemes bálba felvenni?

Nincs.Az egyéniségünkhöz passzoljon a ruha , és harmóniában legyen a kiegészítőkkel.Egyik szezonban az estélyi kollekcióm például tört fehér fehér volt , gyönyörűek voltak!De bátran lehet a hozzánk illő színeket felvenni.Természetes az örök klasszikus a fekete.

 

Megtiszteltetés Becker Beatricével együtt dolgozniIdén mi a trendi?

A trendek nagyon szerteágazóak.Alkalmi ruhában a finom pasztell színektől az élénkig mindig újul , most a glitteres anyagok a trendiek.

A báli szezon mellett itt a farsang is.Kislányodnak te tervezted a jelmezét? 🙂

Igen , piroska királynő lesz . 🙂

Köszönöm a beszélgetést!