Drága Férfiak

Gyűrű, óra, mandzsetta gomb, nyaklánc, karkötő, nyakkendő tű. Ezek jutnak először eszünkbe, ha férfi ékszerekre gondolunk. Egyre több tervező készít kifejezetten az erősebbik nem számára. Rendkívül széles a választék, akár bátrabb, merészebb vagy éppen visszafogott, nem túl hivalkodó darabokat szeretnének magukra ölteni. Lenyűgöző megjelenést tud adni néhány jól kiválasztott kiegészítő.

mandzsettaTermészetesen az ízlés, stílus, alkalom, mind rendkívül befolyásoló tényező. Különböző kúlturák, tradíciók, generációk nőttek fel és hatottak kölcsönösen egymásra. Közel és távol keleti kúltúrákban megszokott a nagyon díszes, drága kövekkel kirakott remekművek, gyakran sokkal több ékszert viselnek, mint hölgy társaik. A tehetősebbeknek egyre fontosabb, hogy a legújabb európai trendekkel is lépést tartsanak és a legnagyobb divatházak is komoly befolyásoló tényezőként gondolnak rájuk.medál

Az európai férfiak is egyre nyitottabbak a gyémánttal, színes drágakövekkel,
gyöngyökkel díszitett modellekre, amik egyértelműen maszkulin, mégis elegáns és lenyűgöző külsőt biztosít, természetesen az ízlésesség keretei között. Feltétlenül vizsgáljuk meg, hogy a különböző kiegészítők vagy a fémes színek illenek-e egymáshoz, akár az övben, mandzsetta gombban, az óra csatjában vagy a gyűrűben. Ezek mind fontosak a harmónia kialakításában.

Kedves férfiak, bátran viseljetek nemes anyagokból készült ékszereket! Könnyen lehet találni fiatalos, sportos és egyben komoly külsőt sugárzó darabokat is. Mivel ezek értékállóak, időtállóak és egyben komoly és hosszútávú befektetést is jelenthetnek, érdemes szakember tanácsát is kikérni, hogy sikerüljön a legjobb minőségű és a személyiséghez legjobban passzoló “társukat” megtalálni.