A kevesebb több? Példátlan párosítások

Acélhuzal, selyem szalag, farmer, madzag, kaucsuk gumi és még sorolhatnánk… Legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a hölgyek legjobb barátját, az értékes gyémántokat, pénztárca kímélő anyagokkal is ötvözhetik, kombinálhatják. Elsőre merészen hangzik, ám annál izgalmasabbak a nyári trendek meglepetés ékszerei.

gyémánt madzag

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Meghökkentő, friss, üde színfoltja lehet nyári viseletének egy kaucsuk gumiba rejtett gyémánt, egy madzagszerű köteleken pompázó medál vagy éppen egy ragyogóan csillogó farmernadrág. Meglévő szettjeit is variálhatja egy-egy újszerű darabbal. Az értékes ékszereket, köveket így teljesen új megvilágításba helyezzük. Ha hétköznapibb anyagokkal kombináljuk, sokkal közelebb érezhetjük magunkhoz, sportosabb, lezserebb eleganciát kölcsönöz, és ott is bátran magunkra ölthetjük, ahova eddig nem mertük. Így a strandon vagy a piacon sem kell kedvenc köveink nélkül maradnunk.

Fotók forrásai: Pinterest.com

Attómadzag gyémántl sem kell tartanunk, hogy ékköveink veszíteni fognak értékükből, mivel ezek az egyszerűbb anyagok természetkötél gyémántes tulajdonságaikat tekintve nem oly időt állóak. Ha meguntuk, vagy „elhordtuk” kedvenc
farmerünket, a köveket „újrahasznosíthatjuk”. Akár egy hasonló kombinációban vagy egy klasszikus nemesfémmel ötvözve, ennek már csak a fantázia vagy a divatdiktátorok szabhatnak határt.

Főleg tengeren túl és Olaszországban hódítanak, természetesen Közel és Távol-Kelet sem maradt le, de lassan Európában is egyre többet fogunk látni. Kíváncsian várjuk, kik merik „bevállalni” kis hazánkban.